Autokataliztorok

Az egyre szigorod krnyezetvdelmi elrsoknak ksznheten mr hossz ideje minden gpjrm ktelez tartozka a kataliztor, mely cskkenti a gpjrmvek kros anyag kibocstst. A rendszer vegyi katalizl anyagot (nemesfmet, azaz platint vagy rdiumot), kermia vagy fm hordozanyagot, burkolatot s klnbz szablyoz berendezseket tartalmaz. A kataliztorban tallhat specilis nemes fmek ktik meg a kipufoggzok krnyezetre veszlyes elemeit, viszont ezek egy id utn teltdnek. ppen ezrt 3-4 vente, vagy 80 000-100 000 km megttele utn ki kell cserlni ket, hogy teljesteni tudjk a normkat. A kataliztor nem javthat, hibs mkdse esetn cserlni kell.

A jrmvekbl kiszerelt elhasznldott vagy srltkataliztorok veszlyes hulladknak minslnek, melyek begyjtse s szlltsa kizrlag az erre feljogost krnyezetvdelmi engedly birtokban vgezhet.

j kataliztor beszerzse nagyon kltsges a gpjrm tulajdonosnak, ezrt a felmerl kltsgek cskkentse rdekben cgnk a szksges engedly birtokban begyjti s szlltja az elhasznlt kataliztorokat. Amennyiben ilyen igny merl fel az n/k rszrl - akr szakszerviz vagy autszerel mhely, ill. magnszemly - krjk keresse meg cgnket.
 
Sikeres plyzataink
Fotgalria
ISO minstsnk
A honlap a Gazdasgi s Kzlekedsi Minisztrium tmogatsval valsult meg.
Ltogatk szma: 195184